Preparació per la propera convocatòria d’oposicions per mestres d’Educació Infantil i mestres d’Educació Primària.

INICI dels grups de preparació:  OCTUBRE 2021.

Atenció!

Iniciem la preparació de les oposicions de mestres. El proper dimecres 13 d’octubre, a les 19h, coneixerem de primera mà l’experiència d’una mestra en el seu esforç per treure’s les opos. Es tracta de @letslearnwithmisslaura  (us recomanem que la seguiu al seu instagram, val la pena).

Per participar al Meet i en el sorteig que farem amb els participants podeu fer la vostra INSCRIPCIÓ AQUÍ

I la setmana següent ja iniciarem les classes online…! 

El curs abasta tots els aspectes necessaris per optar amb possibilitats amb l’assoliment d’una plaça:

Elaboració de la programació i de la unitat didàctica.

Preparació del temari. Us ajudem a preparar els temes, partint d’un guió mínim. La màxima efectivitat s’aconsegueix si l’opositor es fa ell mateix els temes.  D’aquesta manera, quan es troba a la situació real d’examen, pot desenvolupar molt millor les exigències amb que es troba.

(En cas que ho desitgeu, us facilitem l’adquisició d’un temari de les màximes garanties. Tenim acords amb editorials que es mantenen permanentment actualitzades i amb la màxima qualitat).

-Desenvolupament del supòsit pràctic.

Preparació de la defensa de la programació davant del tribunal. Realitzem simulacres en els que rebreu assessorament personalitzat.

HORARIS

-El curs es planteja en un format de sessions setmanals d’hora i mitja. Per la nostra experiència, amb aquesta durada l’alumne pot aprofitar tota la sessió.

Informa’t sense compromís.

Podeu reservar la vostra plaça pels grups de preparació emplenant el formulari que trobareu en aquest ENLLAÇ